KOCAELİ / KARTEPE - Suadiye İlkokulu

Suadiye İlkokulu

ÇEPNİ MAH. MESUDİYE CAD. SUADİYE ORTAOKULU BLOK NO: 76/1 KARTEPE / KOCAELİ
Vizyon
Evrensel ve toplumsal değerlere saygı duyan, paylaşımcı, katılımcı, özgür düşünceye sahip; değişim ve gelişime açık, çok yönlü bireyler yetiştirmek için çağdaş eğitim olanağı sunan; tüm çalışmaların işbirliği ve dayanışma içinde, her gün daha iyiye ulaşmaya çalıştığı bir okul olmak istiyoruz.
Misyon
Biz... Düşünebilen, düşündüğünü ifade edebilen,kendine hayata saygılı, hoşgörülü, alternatifler sunan, biz duygusunu yaşayan ve yaşatan, ülkemize ve insanlığa faydalı, daima en iyisini hedefleyen, amaca ulaşmak için yılmadan araştıran, eleştirel bakış açısına sahip, çağdaş, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı Cumhuriyetçi bireyler yetiştirmek için varız.
Ulaşım
İzmit merkezden 15 dakikada bir kalkan 251 no´lu otobüsler ile ulaşım sağlanmaktadır.
Servis Ve Taşıma Yoktur.
Okulumuz il merkezine 15 km, ilçe merkezine 4 km. uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri
1 Müdür 1 Müdür Yardımcısı 1 Anasınıfı Öğretmeni 8 Sınıf Öğretmeni 1 İngilizce Öğretmeni
Erasmus+